Direkt zum Inhalt

BETAAL ACHTERAF MET KLARNA

  Widerrufsrecht

  Onder klanten wordt verstaan: mensen die een aankoop hebben gedaan bij Worthlabels. Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. De dagen worden geteld vanaf de dag dat u, of een aangewezen derde, het item fysiek in het bezit krijgt. Als u een item terug wilt sturen, vragen we u vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk uw NAAM en het ORDERNUMMER. Dit bespoedigd de verwerking van uw retour. Onderaan deze pagina vindt u een voorbeeld brief.

  Het te retourneren item dient binnen 14 dagen in het bezit van Worthlabels te zijn. Het adres: 

  Worthlabels 

  U dient de verzendkosten te betalen. U draagt verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd dat de producten onbeschadigd aankomen. Het product zit in de originele verpakking en eventuele labels zitten er nog aan. Er zijn geen sporen dat het artikel gebruikt is (in geval van gebruik sporen, wordt het product NIET retour genomen). 

   Kosten van retourneren & terugboeking aankoopbedrag 

  Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. Welke wijze van levering u ook kiest, u draagt de verantwoordelijk dat het pakket weer in ons bezit komt. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Bij een eventueel zoek raken van het pakket, kunt u contact opnemen met de betreffende bezorgdienst. Het aankoopbedrag wordt in dat geval niet door ons gerestitueerd. U kunt in dat geval een claim indienen bij de bezorgdienst. 

  Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Retouren worden binnen 5 werkdagen verwerkt. Dit kunt u terug zien op uw betalingsbron. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor u vaak pas zichtbaar op uw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn. 

  Ruilen 
  Indien u een vervangend product wenst, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen.

  Waardevermindering 
  Indien schade is ontstaan aan het product, en aantoonbaar is dat er meer met het product is gebeurd dan verwacht mag worden om te beoordelen of u het wilt houden, komen de kosten van deze schade voor uw rekening. De verpakking mag zijn opengemaakt. Het product mag echter geen vlekken, (rook-)geuren of andere schade bevatten. Indien er slijtage of schade is opgetreden, dan is Worthlabels gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

  Termijn: 14 dagen bedenktijd 
  Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product zal slechts in die mate worden uitgepakt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product wordt behouden.

  Pakket vertraagd of zoek 
  Indien een pakket niet geleverd is, wordt een onderzoek ingesteld. Dit kan 2 weken duren. Afhankelijk van het onderzoek wordt besloten of de verantwoordelijkheid ligt bij de bezorgdienst of bij de shop. In het eerste geval kunt u het pakket claimen bij de bezorgdienst. In dat laatste zal de shop met de oplossing komen. Het is dus niet automatisch zo dat de shop het pakket vergoed of het product opnieuw zal verzenden. Indien is getekend voor een pakket is aan de wettelijke voorwaarde voldaan een pakket te leveren en kunt u uw claim indienen bij de betreffende bezorgdienst. Indien een pakket met track&trace geleverd is en het pakket is zoekgeraakt, kunt u een schadeclaim indienen bij de bezorgdienst. Worthlabels zal u bijstaan door levering van alle informatie die u nodig heeft.

  Heeft u betaald via creditcard of paypal, dan heeft u vaak recht op aankoopbescherming vanuit deze betalingsdienst.

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------

  Retourtermijn

  Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je deze retourneren. Wij zorgen ervoor dat het aankoop bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening is teruggestort.

  Retourproces

  Stap 1: Vul het retourformulier in

   Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

   Stap 2: Stuur je bestelling op.

   Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakket voorziet van een Track en Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk en willen wij niet dat er misverstanden ontstaan.

   Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening.

   Zodra de retourzending legitiem wordt beoordeeld door ons kunt u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug verwachten op uw rekening.

   Beoordeling

  Bij ontvangst van het pakket zullen wij eerst het pakket onderzoeken. Producten die tijdens het gebruik stuk zijn gegaan of zijn gebruikt kunnen niet worden geretourneerd hier zal grondig naar worden gekeken. Het pakket dienst voorzien te zijn van de originele verpakking, zo niet wordt de retourzending niet geaccepteerd.